Comments

jaanuar 30, 2012

The Descendants (2011)

Autor: | Aeg: jaanuar 30, 2012 | Lisa kommentaar (0) Eelmine postitus

See on vist õigustatud ootus, et linateos, mis kandideerib parima filmi Oscarile ja mille peaosalise George Clooney rollisooritust peetakse tema karjääri parimaks, võiks olla üleni vaimustav ja vapustav. Lisame sellele sisuliinid isast, kes peab järsku pre-teismelise ja teismelise peal heaks lapsevanemaks olemise kunsti õppima hakkama - olgem ausad, sellised katsetused on ju ometigi alati naljakad. Ja nagu ma sellega juba täiesti müüdud ei oleks, paneme valemisse veel sündmustiku, mis toimub Hawaii saartel ja IMDb keskmise hinde 7.8. Kõlab perfektselt, eks ole?

Tegelikkuses on lood veidi keerulisemad. Kas te teate seda tunnet, kui ostate Bingo Loto pileti ja sisimas on täiega kõhutunne, et no seekord tuleb sulle peavõit ära, aga Bingo-Pillel saavad juba pallid otsa ja saade hakkab juba ära lõppema ja tutkit, sul on ikka umbestäpselt 14 ruutu tühjad? Analoogne tunne tekkis mul seda filmi vaadates. Nurgad jäid puudu, Clooney iseenda mängimine ei täitnud diagonaale ära ja ainuke, mis pihta läks, oli Hawaii loodus ja olustik. Paraku sellest üksi jackpotiks ei piisa.

Loomulikult ei olnud kõik kadunud. Samamoodi nagu Bingo Lotos saab 1 EUR eest tund aega mõnusat ärevust ja meelelahutust, sai piletiraha eest filmi küllalt. Esines teravmeelset dialoogi ja mõnusaid tegelasi, väga osavat klišeedest hoidumist ja värskeid lähenemisi. Isegi üldine tunnetus ja tempo oli päris nauditav.

Aga jackpot, kus on mu lubatud jackpot?!

Hinnang: 7/10
Täiesti tugev ja arvestatav, aga mitte piisavalt muljetavaldav.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

© Eveli filmiblogi is powered by Blogger | Author: Eveli Pung (evelipung@gmail.com) | Template designed by Josh Peterson