Comments

jaanuar 02, 2012

2011.aasta kokkuvõte

Autor: | Aeg: jaanuar 02, 2012 | Lisa kommentaar (0) Eelmine postitus
Filmide vaatamine on fantastiliselt tore tegevus. Ainult üks asi saab selles valdkonnas veel põnevam olla - filmide põhjal statistika ja nimekirjade koostamine. Here goes!


Üldine statistika ja hinnangud

2011. aastal vaatasin filme 107 korral. Neist 12 olid kordusvaatamised.

58 filmi vaatasin erinevates Eesti kinodes ning filmifestivalide tarbeks ette valmistatud väliekraanidel ja saalides.


Kõige mõnusamad filmielamused olid Solarises ja Artises. Mõlemad on minu silmis hubased ja hea kvaliteediga kinod.

Viisakate piletihindade eest tõstaksin esile Solarise ja Ekraani. Esimene tegi aasta alguses toreda kliendikampaania, mille raames oli võimalus kõikidel registreerijatel liikuda automaatselt kõige kõrgemale tasemele. Ekraani hinnad on aga kenasti väikese filmivalikuga korrelatsioonis. Aitäh! Mulle kui tudengile on taskukohased hinnad eriti olulised.

Filmifestivalidest jäi kõige südamelähedasemaks Haapsalu Õudus- ja Fantaasiafilmide Festival (HÕFF). Hea korraldus ja super õhkkond. Jätkuvalt saadan ka kõige palavamad tervitused PÖFFi ja tARTuFFi korraldajatele.


Parimad filmielamused

Draamad



Intelligentsed romantilised komöödiad



Mõnusalt ropud komöödiad



Fantaasia ja Sci-Fi



Thrillerid



2011. aastat jäävad minu jaoks iseloomustama kehvade uusversioonide ja rahamaiguliste järgede rohkus ning indiefilmide ja fantaasia (Potter, Twilight ja koomiksid) võidukäik. Tõelisi pärle oli omajagu, kuid neid oli üsna keeruline muu vahu seest üles leida. Jääb üle loota, et 2012 märksõnaks saab kvantiteedi asemel kvaliteet.

Head uut filmiaastat!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

© Eveli filmiblogi is powered by Blogger | Author: Eveli Pung (evelipung@gmail.com) | Template designed by Josh Peterson