Comments

jaanuar 12, 2012

Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011)

Autor: | Aeg: jaanuar 12, 2012 | Lisa kommentaar (0) Eelmine postitus

Uus hea võimatu missioon vana hea Tom Cruisega. Kuri geenius Koobalt laseb oma kavatsuste maskeerimiseks Kremli õhku, Tommyboy jääb kõiges süüdi ja peab seejärel hakkama oma head nime puhastama ning muuhulgas ka maailma päästma. Siinkohal on talle abiks hästi välja treenitud tiim, miljon lahedat tehnikavidinat ja survival skillid, mis teeks silmad ette isegi John McClane-ile.

Väga lahe oli! Pole tükil ajal näinud filmi, mis edevusemeelt nii hästi hellitaks. Milline inimene ei tahaks omada sellised lahedaid vidinaid nagu näiteks skänner-lääts ja näotuvastusega võltssein? Mis kõige toredam, erinevalt paljudest teistest spioonifilmidest kasutati siin vahendeid, mis tunduvad isegi reaalselt teostatavad olevat.

Keda tehnika nii palju ei eruta, siis silmakommi oli ka teistes valdkondades. Luksuslikud interjöörid, vapustavates kokteilikleitides naised. Lisaks veel üle mõistuse ägedad autod, eriti sinise valgustusega BMW visioonauto, mis filmi teises pooles Cruise-i kasutusse on usaldatud.

Eraldi vääriks tunnustust maailma kõrgeimas hoones Burj Khalifa hotellis filmitud stseenid. Olen korduvalt lugenud selle kohta nii Wikipediast kui ka igalt poolt mujalt, kuid alles nüüd suutsin veidigi hoomata selle mastaapsust. Ja siis, kujutate ette, läheb Tom Cruise-i karakter 119.korruse välisseinale ronima umbes sama näoga nagu läheks jäätist ostma. No biggy.

Veidi tõsisemalt rääkides, neljanda võimatu missiooni osas oli tegu mõnusa stiilse actioniga. Vanameister Cruise on jätkuvalt väga heas vormis ja tema toetav meeskond eesotsas Simon Peggi kehastatud Benji-ga vedas filmi kenasti tempokalt lõpuni. Hea meelelahutus kõige otsesemas mõttes.

Mina sain igatahes bucket listi ühe rea juurde - vähemalt kord elus Burj Khalifa tipust alla vaadata.

Hinnang: 7/10
Blockbuster action done right.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

© Eveli filmiblogi is powered by Blogger | Author: Eveli Pung (evelipung@gmail.com) | Template designed by Josh Peterson