Comments

oktoober 17, 2012

To Rome with Love (2012)

Autor: | Aeg: oktoober 17, 2012 | Lisa kommentaar (0) Eelmine postitus

Viimasel ajal on kinos üsna korralik romantikapõud olnud. Minu õrnad ja naiselikud sõbrannad, kes siiski vapralt kinos püüavad käia, meelitatakse meeste poolt Dreddi, Looperit, Savages'i või midagi analoogset vaatama. Kuule lendab, verd lendab, päid lendab. Õnne ja armastust ei paista justkui ühestki kaadrist ning kui juhtubki midagi ligilähedaselt romantikat meenutama, siis esitatakse seda nii väärakas/vääritus kastmes, et isegi neiud vaataks pigem peade otsast laskmist.

Jumal tänatud, et meil on vana hea Woody Allen, kes iga aasta romantilisi komöödiad välja laseb, järjekindlusega, mis peaaegu konkureerib Coca-Cola tootmisliini omaga. Armastusega Rooma on järjekordne viisakas ja mõnus lugulaul, millel Woodyle iseloomulik signatuur küljes ja tempel peal. Staaride menüüst leiab igaüks oma lemmiku - valikus on Alec Baldwin, Penelope Cruz, Jesse Eisenberg, Ellen Page ja nii mõnigi tundmatum nägu, mis filmi jooksul väga võluvaks muutub.

Popp on pikemalt mõtlemata nentida, et Midnight in Paris oli parem, aga ega see mõte siis praegust filmi kohe halvaks tee. Vastupidi, jutustused olid mõnusad, dialoogid vaimukad ja mitmed stseenid jätsid feelgood tunde sisse. Meeldis!

Hinnang: 7/10
Tüüpiline ja kindel Woody Allen kvaliteet.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

© Eveli filmiblogi is powered by Blogger | Author: Eveli Pung (evelipung@gmail.com) | Template designed by Josh Peterson