Comments

november 29, 2011

PÖFFimuljeid vol.2

Autor: | Aeg: november 29, 2011 | Kommentaarid (2) Eelmine postitus

Beautiful Boy (2010)
http://www.imdb.com/title/tt1533013/

Ühel päeval saab abielupaar Bill ja Kate õõvastava uudise - nende poeg Sam on ülikoolis maha lasknud omajagu õpetajaid, õpilasi ja iseenda. Samal ajal kui kogu maailm nende poja hinge lahkab, keskendub antud film vanematele. Hea katsetus analüüsida tragöödiast üle saamise protsessi sellise nurga alt. Õige meeleolu loomiseks on värvid kohutavalt maha keeratud, vahepeal kiskus peaaegu mustvalgeks. Keskmiselt põnev ja keskmiselt igav korraga.

Hinnang: 6/10


Another Earth (2011)
http://www.imdb.com/title/tt1549572/

Noor neiu sõidab purjus peaga naise ja lapse surnuks ja mehe koomasse. Neli aastat hiljem otsib ta mehe üles, et asuda tehtut heastama. Filmi pealkiri, poster ja liigitus sci-fi kategooriasse on üsna eksitav - kuigi juttu tuleb ka autoõnnetusega samal päeval avastatud planeedist, on sellega seotud vaid üks pisike storyline. Puhtalt draamale häälestades on tegu isegi üsna viisaka filmiga ja olen jätkuvalt peaosalist kehastanud Brit Marling'i lummuses.

Hinnang: 7/10


R U There (2010)
http://www.imdb.com/title/tt1443518/

Täielik pettumus. Kirjelduse järgi lootsin näha midagi analoogset Ben X-le, kus videomängude maailm seguneb pärismaailmaga. Sisult oli veidi sarnane küll, kuid teostus alla igasugust arvestust. Tundub et stsenaristil oli mitu ägedat ideed (loe: klišeed), aga sujuvaks, loogiliseks ja ladusaks tervikuks voolimine on üle jõu käinud.



Hinnang: 3/10


Win Win (2011)
http://www.imdb.com/title/tt1606392/

Enamasti on ühe tubli indie-filmi edukokteiliks valusalt tavalise igapäevareaalsuse miksimine maailma kõige veidramate karakteritega, kes teevad midagi erilist ja ootamatut. Ma lähen ise jube tihti liimile sellise skeemi peale ja naudin taolisi filme vähemalt üheksal korral kümnest. Seekord jäi aga midagi kripeldama. Häirivaid karaktereid oli omajagu ja mõnel hetkel keerati veiderdamisega vinti liiga üle.

...aga tundub, et teistele meeldis. Beats me.

Hinnang: 4/10


Onna no kappa (2011)
http://www.imdb.com/title/tt1678054/

Roosa pornomuusikal (I shit you not!), mille sisuga saab tutvuda PÖFFi lehel. Ausalt, kõik inimesed, kes te lugesite seda tutvustust ja tõttasite selle peale Sõprusesse antud filmi vaatama, võite mind Facebookis sõbraks lisada (Eveli Pung). Because you're probably awesome. Lugesime kokku, 6 muusikalist numbrit ja 5 seksakti. Päris tubli tulemus. Film ise oli muidugi täiesti mõttetu absurd.


Hinnang: 5/10


Cedar Rapids (2011)
http://www.imdb.com/title/tt1477837/

Ma kujutan ette, et kui lapsed naudivad igasugu mänguasjafilme ja noored keskkoolifilme, siis see võiks eriliselt imponeerida kontoritöölistele. Eks igaühel on oma komandeeringukogemused, mõnel lõbusamad ja piinlikumad kui teistel. Cedar Rapids toob vaatajani selle värvikama variandi. Algus oli minu jaoks igav ja olin juba valmis selle filmi oma "what the fuck is this shit" sahtlisse lükkama, kuid järsku läks toredaks ja südamlikuks ja olingi müüdud.

Hinnang: 7/10

Le Havre (2011) kohta loe minu pikemat arvustust siit.

Melancholia (2011) kohta loe minu pikemat arvustust siit.

2 kommentaari:

  1. Lugege ka minu Rummipäeviku arvustust, minu blogis

    http://criticbird.wordpress.com/

    VastaKustuta
  2. Mida on Rummipäevikul pistmist PÖFF-iga?

    VastaKustuta

© Eveli filmiblogi is powered by Blogger | Author: Eveli Pung (evelipung@gmail.com) | Template designed by Josh Peterson