Comments

aprill 13, 2017

Ghost in the Shell (2017)

Autor: | Aeg: aprill 13, 2017 | Lisa kommentaar (0) Eelmine postitus

Scarlett Johansson kehastab Majorit, ellujääjat, kelle aju istutatakse küborgi kehasse. Ees ootab kohanemine hübriideluga ja eneseleidmise teekond. Järgneb magus filosofeerimine eksistentsi voogudes - masin või hingega inimene, sõdur või tsiviilisik, käsutäitja või otsustaja, loodu või looja. 


Kõige rohkem tekitab põnevust tulevikuühiskond, kus ilukirurgia ja meelte parendamine on sama lihtne ja enesestmõistetav kui tehnika upgrademine või uue tätoveeringu hankimine. Soovid paremat kuulmist? Aga palun. Röntgennägemist? No problem. Raha mulle, upgrade sulle, thank you, come again.


Olen nende väheste seas, kes ei ole vanemaid Ghost in the Shelli filme ja sarju näinud. Kaaslaste hämmeldust jälgides tundus, et tausta puudumine tuli pigem kasuks. Ilmselt jäid seetõttu mõned segased seosed ja meelevaldselt kokku sõlmitud otsad märkamata. Aga see ei päästnud.

Scarlett Johansson, CGI ja 3D efektid teevad küll silmale pai, kuid jutulugu pendeldab etteaimatavusest täieliku segaduseni, leidmata tasakaalu- ega fookuspunkti.

Unustan ruttu.

6/10
Tuul tühjas kestas.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

© Eveli filmiblogi is powered by Blogger | Author: Eveli Pung (evelipung@gmail.com) | Template designed by Josh Peterson