Comments

juuli 11, 2012

Bel Ami (2012)

Autor: | Aeg: juuli 11, 2012 | Kommentaarid (1) Eelmine postitus

Ma tean küll, kuidas noored neiud ja keskealised naised ja isegi mitte-väga-neiud-enam-vaid-juba-daamid selle filmi kohta mõtlevad. Oh kui tore, ülišarmantne Robert Pattinson koos väärikate näitlejataride Uma Thurmani, Christina Ricci ja Kristin Scott Thomasega 19.sajandi kostüümidraamas on väga nunnu ja mõnus DVD valik, mida laenutada laupäeva õhtuks jäätisesöömise kõrvale!

Võtan endale südameasjaks hoiatada Teid - ei, ei ole hea valik.

Täiesti hämmastav, kui igav film see on! Ma olen üsna kindel, et Guy de Maupassanti samanimeline romaan, mille ainetel see on tehtud, ei ole pooltki nii jube. Näitlejate plejaad, kes üles astub, on ju samuti igati viisakas. Karta on, et koer on maetud stsenaariumi kirjutanud Rachel Bennette-i pastaka sisse. Tema varasem TV episoode kirjutamise kogemus ei küündi lihtsalt nii ambitsioonika ettevõtmise tasemele.

Kõige hullem on muidugi see, et kohati esineb teatud mõistlikkust, mis välistab Bel Ami liigitamise "nii-halb-et-lausa-hea" kategooriasse. Pooleli jätta ka ei raatsinud. Ühesõnaga, igavene häda selle filmiga.

Jätke parem kohe vaatamata.

Hinnang: 3/10
Purgisupi kvaliteet - ajab asja ära, aga päris mage värk ikka.

1 kommentaar:

  1. Mitte just film, mida niisama naljalt vaatama satuksin, kuid tekkis huvi, kas on olemas mõni ekraniseering, mida üldsus paremaks peab ja selgus, et ega eriti ei ole. Ehkki IMDbs olid mõned kõrgemate hinnetega miniseriaalid, oli neil hindajaid vaid paarikümne ringis, seega on raske otsutada, kui kvaliteetsed need tegelikult on. Rohkemate hindajatega versioonide hinded polnud ükski eriti kiita.

    VastaKustuta

© Eveli filmiblogi is powered by Blogger | Author: Eveli Pung (evelipung@gmail.com) | Template designed by Josh Peterson