Comments

juuni 30, 2012

The Adjustment Bureau (2011)

Autor: | Aeg: juuni 30, 2012 | Lisa kommentaar (0) Eelmine postitus

Vaid mõned päevad tagasi taipasin, et romantiline sci-fi on üks mu lemmikžanreid, arvestades kui kõrgelt hindan näiteks Vanilla Sky'd ja City of Angels-it. The Adjustment Bureau läheb täiskohaga antud žanri alla ja kipub ka minu lemmikute hulka pürgima.

Filmi räägib poliitikust Davidist (Matt Damon) ja noorest baleriinist Elise-ist (Emily Blunt), kes justkui on kokku loodud, aga keda saatuse käsi kindlalt lahus hoiab. Mõnikord ei saa alateadvusest armastust kustutada ja nii hakkavad nad järjepidevalt viise otsima, kuidas saatust üle kavaldada.

See on üks neist filmidest, mis muudab natuke paranoiliseks. Äkki ongi keegi kuskil, kes sinu elu juhuseid läbi kalkuleerib? Eks ole meil kõigil hetked, mil oleme veendunud, et miski on meant to be, aga kõigele vaatamata läheb täiesti arusaamatutel põhjustel hoopiski teisiti. Teisest küljest, võib-olla me lihtsalt ei märka kõike seda, mis on meie kasuks jällegi väga õigesti ja hästi läinud?

Neile ja paljudele teistele filmi vaatamise käigus tekkivatele küsimustele ei oska ma vastata. Ehk olekski targem igasugused filosoofilised mõtisklused igaühe sisekõne või targemate instantside pärusmaaks jätta. Võin kindlalt väita vaid üht - Emily Blunt on naispeaosalise rollis täiesti fantastiline. Isegi mina armuks temasse, iga kell.


Hinnang: 8/10
Emily Blunti tähesära.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

© Eveli filmiblogi is powered by Blogger | Author: Eveli Pung (evelipung@gmail.com) | Template designed by Josh Peterson