Comments

juuni 02, 2012

Dark Shadows (2012)

Autor: | Aeg: juuni 02, 2012 | Lisa kommentaar (0) Eelmine postitus

Olen Tumedate varjude arvustuse kirjutamist kaks nädalat edasi lükanud, lootuses et tuleb midagi positiivset meelde, mida kirja panna. Ei tulnud.

Iga väike Burtoni ja Deppi love affair on veidi ekstravagantsemat pilti armastavale filmisõbrale roheline lipuke, et siit võiks välja kukkuda lausa midagi toredat. Mina astusin sellest sammukese edasi ja olin juba treilerist nii vaimustuses, et tituleerisin Dark Shadows-i enda jaoks kevade kõige oodatumaks filmiks.

Sai ära oodatud, sai ära vaadatud. Pettumus ulatub miilide kaugusele. Kõik oli justkui olemas, huvitav stoori, tipptasemel karakterid ja Burtonlik supermaailm, kus standardite tähendus on meeldivas nihkes. Aga...

Mida ei olnud, oli tempo. Selline lugu peaks olema nagu Hiina kiirrong, mille aknast välja vaadates saad tõdeda, et whoa, siin oli midagi totaalselt ägedat, aga oh, oleme juba järgmise ägeda vaatepildini jõudnud. Selle asemel oli see Tallinn - Valga tavarong, mis teeb absoluutselt igas jaamas peatuse ja ei jõua eelmisest hoogugi üles saada, kui järgmise jaoks taaskord pidurdama hakkab.

Hinnang: 5/10
Burtoni ja Deppi suhe hakkab tavarutiini vajuma.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

© Eveli filmiblogi is powered by Blogger | Author: Eveli Pung (evelipung@gmail.com) | Template designed by Josh Peterson