Comments

august 09, 2021

HÕFF 2021

Autor: | Aeg: august 09, 2021 | Lisa kommentaar (0) Eelmine postitus


Elame ajas, kus miski ei ole kindel. Aga kui kõik tähed joonduvad õigesti, kõik kirved raksatavad täpselt koljude keskele ja vereplekid moodustavad universumile meeldiva sümmeetria, siis võib-olla, äkki, vägavägaloodan, kas tõesti, tuleb 13. - 15. augustil Haapsalus järjekordne HÕFF.

Neid, kel vaktsineerimise, läbipõdemise või negatiivse testi tõend ette näidata, oodatakse tuttavasse armsasse Haapsalu Kultuurikeskusesse. Kiirtesti saab ka teha, 5 EUR ja kehtib 48 h ehk kogu festivali aja (jumst mõistlik, kas pole?). Kõik teised, kes ühel või teisel põhjusel eelistavad koduseks jääda, saavad HÕFF-ist osa veebikinos.



Sel aastal on programmis mitu juba ette kultusstaatuse omandanud Eesti amatöörfilmi nagu näiteks Rikutud hing. Viirus, kus möllavad Susanna Šmanjov ja Helen Kõpp. Samuti Õigluse järg Õiglus 2, mis loodetavasti näitab vähemalt samapalju kodukootud actionit kui esimene osa.

Avafilmiks on Psycho Goreman ja ei puudu ka traditsioonilised lühikad, nii võistlusprogramm kui ka väikesed luupainajad. Fookuses seekord Stanisław Lemi looming.

Rääkimata põhiprogrammist, retrokatest ja paljust muust, aga parem vaata ise ja vali oma lemmikud:

Kõik Haapsalus kohapeal nähtavad filmid

Kõik veebikino filmid

Pöidlad pihku (või sae vahele), et kõik laabuks hästi ja HÕFF saaks olla see väike raksuga energialaeng, mis meid süngele sügisele sutike rohkem elavana vastu saadab.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

© Eveli filmiblogi is powered by Blogger | Author: Eveli Pung (evelipung@gmail.com) | Template designed by Josh Peterson