Comments

juuni 26, 2015

Supilinna Salaselts (2015)

Autor: | Aeg: juuni 26, 2015 | Lisa kommentaar (0) Eelmine postitus

Lõbus seikluslugu neljast Tartu lapsest, kes moodustavad salaseltsi, et ühiselt lahendada erinevaid müsteeriume. Kui terve linna vallutab tõbi, mis muudab täiskasvanud lapsemeelseteks, peavad lapsed leidma vastumürgi, et õigeaegselt päästa oma vanemad, vanavanemad ja teised linnaelanikud. 

Supilinna Salaselts on mõnus kerge suvefilm, täpselt selline nagu üks meelelahutuslik lastekas olema peab. Eesmärk on üllas - ärgitada pisemaid rohkem aktiivselt väljas mängima ja mõistatusi lahendama. Peaaegu 10 aasta jagu tartlasena kõnetasid mind aga kõige rohkem kodulinnas üles võetud stseenid. Tartu on nii ilus! 

Film on Eesti oma versioon Indiana Jonesist lastega. Ja kellele ei meeldiks siis aaretejahid! Näitlejad on hoolega valitud ja muide, isegi Baruto teeb küll pisikese, aga äärmiselt südantsoojendava ja humoorika rolli. 

Supilinna tänavatel ratastega sõites, puude otsa ronides, joostes, möllates ja muid värskes õhus aktiivseid toiminguid tegevad mudilased tõid kuskilt sügavalt-sügavalt, tuhandete Youtube videote ja kassipiltide kihi alt välja unustusse vajunud mälestuse endagi lapsepõlvest. Lapsepõlvest, mis ei kulgenud ruloo taga helendavaid ekraane hüpnotiseerides. Usun, et selline pisike meenutus või müks kulub ära nii meie pisematele kui  ka suurematele.

Hinnang: 6/10
Mõnus kerge suvekas.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

© Eveli filmiblogi is powered by Blogger | Author: Eveli Pung (evelipung@gmail.com) | Template designed by Josh Peterson