Comments

detsember 04, 2012

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 (2012)

Autor: | Aeg: detsember 04, 2012 | Lisa kommentaar (0) Eelmine postitus


Alati on naljakas netifoorumitest lugeda, kuidas üks grupp inimesi on täiesti hullumise äärel seksikatest sädelevatest emovampiiridest ja teine üritab neile suurima põlastusega selgeks teha, kuidas üks õige vampiir on külmavereline tapja, kes näeb välja nagu oleks Danny Trejo ta aanuse kaudu sünnitanud. Sellistel hetkedel tekib tahtmine paluda kaks sammu ette astuda kõigil, kes on päriselus vampiiri näinud või kes on valmis mõistlikult põhjendama, kust võetakse õigus kellegi teise fantaasia nii agressiivselt "valeks" tituleerida.

Twilighti viimane film ei kõiguta selles vaidluses kaalukausse kummalegi poole. Kui päris aus olla, siis ei kõiguta vist üldse kedagi peale suurimate fännide, sest tegemist oli ootamatult mannetu, igava ja mittemidagiütleva lõpuga. Viimased korisevad hingetõmbed said tehtud ja hea ongi. Aeg teha ruumi Hunger Gamesile, hallidele varjunditele ja järgmistele hullumeelselt populaarsetele young adult novellide adaptsioonidele.

Hinnang: 5/10
Vampiirid võivad igavesti elada, aga Twilighti fenomen sureb tõenäoliselt üsna kiirelt.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

© Eveli filmiblogi is powered by Blogger | Author: Eveli Pung (evelipung@gmail.com) | Template designed by Josh Peterson