Comments

detsember 16, 2012

Silver Linings Playbook (2012)

Autor: | Aeg: detsember 16, 2012 | Kommentaarid (1) Eelmine postitus
Mõnikord teed kõik õigesti, pingutad enda ja teiste õnne nimel, hoidud rumalustest ja elad heas usus, et seekord jääb elu jooksma seda õiget liini pidi, mis rahulikult vanaduspäevini välja kulgeb. Aga isegi siis, kui just on tekkinud tunne, et äkki on olulised asjad viimaks ometi paigas ja enam ei pea nii palju rabelema, läheb maailm sassi. Leiad end ootamatult sügavast august, kust välja ronimiseks läheb vaja meeletul hulgal motivatsiooni, entusiasmi, pealehakkamistahet ja kurat-teab-millist sadamiljonit eduka inimese omadust veel. While you still feel like shit.

Pat (Bradley Cooper) ja Tiffany (Jennifer Lawrence) on kaks inimest, kes leiavad end sellisest sügavast august. Pati abikaasa on teda petnud kolleegiga ja Tiffany oma hiljuti lahkunud. Mõlemad on esialgsest šokist üle saamas ja üritavad kilde kokku panna. Nagu ka liimitud portselanvaasi puhul ei näe tulemus välja sugugi sujuv ega kaugeltki perfektne.

Cooper ja Lawrence on kahtlemata sümpaatseimate näitlejate hulgas, kes viimastel aastatel kinolinu kaunistanud. David O. Russelli kirjutatud ja lavastatud film annab mõlemale võimaluse särada, näidata külgi, mis eelnevates lihtsamates blockbusterites varju jäänud ja teha karakterid nii omaks, et üle tüki aja tekib võimalus puhata stereotüüpidest. Paratamatult on originaalsusest saanud too Hollywoodi punasesse raamatusse kantud haruldane loom, keda üliharva vilksamisi märkab ja isegi siis ei jõua teda pildile püüda. Russell suutis ja lõpptulemus on kaunis.

Hinnang: 8/10
Düsfunktsionaalsus, mis teeb südame soojaks.

1 kommentaar:

  1. Oma silm vaatas ka lõpuks tolle filmi ära ning olen veel suuremas eufoorias kui sina. Huge 'like', kirjutan samuti sellest varsti.

    VastaKustuta

© Eveli filmiblogi is powered by Blogger | Author: Eveli Pung (evelipung@gmail.com) | Template designed by Josh Peterson