Comments

aprill 02, 2012

Wrath of the Titans (2012)

Autor: | Aeg: aprill 02, 2012 | Kommentaarid (1) Eelmine postitus

Iga osava girlfriendi arsenali peaks kuuluma oskus õigel ajal ära tabada, kui mõne fantasy-mürgli trailer ta noormehe silmad särama paneb. Ja minema temaga kinno seda vaatama, mis sest, et kõrvalsaalis käib Bridget Jonesi viiekümnenda osa esilinastus. Mul üsna vedas, kuna trailer oli omajagu efektne ja antud film jõudis juba niiehknaa mu vaatamisnimekirja.

Teadmiseks, Clash of the Titansi vaatamine enne Wrath of the Titansit pole sugugi kohustuslik. Küll aga tuleks kasuks vanad head keskkooliteadmised vanakreeka mütoloogiast või vähemalt mingi sellekohane aimduski. Mul hakkasid filmi jooksul üsna kiiresti seosed meelde tulema ja kerge baasteooria teadmine muutis kogu sündmustiku palju arusaadavamaks.

Tegevustik keerleb Zeusi poja Perseuse (Sam Worthington) ümber, kes peab otseloomulikult maailma päästma ja mitte ainult lihtsurelike oma, vaid ka jumalate arvestuses. Jumalateks on päris väärikas punkt kokku aetud - Liam Neeson Zeusi, Ralph Fiennes Hadese ja Bill Nighy Hephaistose rollis. Paraku neil oma näitlejameisterlikkust väga palju demonstreerida ei lasta ja ega ei peagi. See ei ole see film.

Wrath of the Titans on algusest lõpuni sirgjooneliselt eyecandy, mille dialoog on uskumatult totter (aga loomulikult iga kui viimse sõnani ülipaatoslik!) ja põhiplot etteaimatavam kui jaaniõhtu vihmasahmakas. Sellegipoolest oli tegemist täisväärtusliku meelelahutusega, mis tekitab sarkastilistele või skeptilistele inimestele tõenäoliselt veelgi rohkem rõõmu kui vaikimisi ette nähtud.

Visuaal oli viisakas ja nii mõnigi lahendus võttis muigama. Tore oli näha, et Perseuse pika hoovõtuga hobulennuk Pegasus oli selles versioon hoopiski süsimust. Laavakoletis Kronos jäi aga "lõpumonsterina" üsna kesiseks. Käisin Kosmoses 2D versiooni vaatamas, aga nähes pidevalt aegluubis lendavat tulemöllu, tolmu ja kõike muud, tekkis kahtlus, et äkki oleks pidanud ikka 3D peale panustama.

Hinnang: 6/10
Mõnus tore loll meelelahutus.

1 kommentaar:

© Eveli filmiblogi is powered by Blogger | Author: Eveli Pung (evelipung@gmail.com) | Template designed by Josh Peterson