Comments

aprill 24, 2012

The Cabin in the Woods (2011)

Autor: | Aeg: aprill 24, 2012 | Lisa kommentaar (0) Eelmine postitus
Kuna 95% mu aastast möödub armsaid komöödiaid ja melanhoolseid draamasid vaadates, sain aru, et järgmise nädalavahetuse HÕFF võib võrdlemisi kõva kontrastiga lajatada. Peas küpses soov vaikselt soojendust teha ja Metsamajake tundus selle eesmärgi täitmiseks hea (loe: ainuke) kandidaat olevat. Klassikaline sirgjooneline ettearvatav õudukas, lollide tegelaste ja totakate surmadega, eks?

Boy, was I wrong.

Filmi vältel tekkisid teatud aspektides tugevad paralleelid Hunger Gamesi, The Adjustment Bureau ja veel nii mõnegi teisega. Joss Whedon ja Drew Goddard panevad õudusfilmi kontseptsiooni lahkamislauale ja lubavad heasüdamlikult kõigil vaatajatel selle anatoomiaga tutvuda. Vahepeal, justkui möödaminnes küsides, millise organi järgmisena eemaldame.

Kokkuvõttes, läksin vaatama keskpärast õudukat ja sain ikkagi seda, mis mul tavapäraselt pulsi kiiremini tiksuma paneb - sci-fi kastmes mitmekihilisust, ägedat moraali ja veel palju muudki.

Hinnang: 7/10
Who's the real monster?

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

© Eveli filmiblogi is powered by Blogger | Author: Eveli Pung (evelipung@gmail.com) | Template designed by Josh Peterson