Comments

veebruar 02, 2013

Argo (2012)

Autor: | Aeg: veebruar 02, 2013 | Lisa kommentaar (0) Eelmine postitus

Sõbralikud keeled sosistavad, et Ben Affleck on hulga etem lavastaja kui näitleja. Statistika ei valeta - näitlemise eest on ta kogunud juba seitse Razzie nominatsiooni. Number seitse on aga Afflecki jaoks saamas juba märgilist tähendust. Tema poolt lavastatud Argo hiilgab tänavusel Oscarite gaalal justnimelt seitsme nominatsiooniga, sealhulgas ka parima filmi kategoorias. Pole sugugi välistatud, et härra peab hakkama varsti kuldmehikese tarbeks kuldvaarikaid kaminasimsilt garaaži tõstma.

Film räägib tõestisündinud loo 1980.aastal toimunud päästeoperatsioonist, mille eesmärk oli mässama hakanud Iraanist elusalt kätte saada tol ajal seal viibinud Ameerika diplomaadid. Eksperdid jõuavad ühiselt arusaamale, et plaan peab olema pisemate detailideni läbi mõeldud ja nii jabur, et kellelgi ei tekiks kahtlustki selle autentsuses.

Ma ei ole kindel, kas Argo väärib parima filmi Oscarit ja kindlasti ei lähe see mu lemmikute hulka, mistõttu on veel keerulisem väljendada oma võrdlemisi positiivset arvamust. The fact is, Argo on lihtsalt üks neetult soliidne film. Isegi kui mind ei kõiguta Iraan, 70ndad, diplomaadid ega habetunud Affleck. Takt oli õige, tempo oli õige ja lõpplahendus kruviti nii meeldivalt üles, et hoidsin kulminatsiooni ajal põnevusest hinge kinni. Hästi tehtud.

Hinnang: 8/10
Soliidne!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

© Eveli filmiblogi is powered by Blogger | Author: Eveli Pung (evelipung@gmail.com) | Template designed by Josh Peterson