Comments

oktoober 17, 2016

Tasakaalustatud kinodieet: Sully vs Bridget

Autor: | Aeg: oktoober 17, 2016 | Kommentaarid (2) Eelmine postitus
http://www.imdb.com/title/tt3263904
http://www.imdb.com/title/tt1473832
Kui kinorõõmu mahub ajakavasse kitsalt, siis tuleb lihtsalt mitmekülgseid valikuid teha. Septembris kohtusin kahe vastandiga.

Sully jutustab loo 30-aastase kogemusega piloodist, kelle elu muutub pöördumatult 208 sekundiga. Vahetult pärast 155 reisijaga õhkutõusmist hävitab parv linde mõlemad lennukimootorid ja ta on sunnitud tegema hädamaandumise Hudsoni jõele. Sellega saab rahulik ja kogenud mees suurepäraselt hakkama, tehes loetud sekundite jooksul nii enesekindlalt kui ka õnnelikult õiged otsused. Põhineb tõestisündinud lool.

Bridget on jätkuvalt vana hea Bridget. Hüsteeriline, kaootiline ning utiliseerib igal võimalusel oma supernaturaalset kohmakust. Iga auk väärib komistamist, vestlus rappa jooksmist ja üks-miljonist-kokkusattumused...peavad siiski kokku sattuma. 40-le lähenev Bridget on viimaks ometi avastanud kahekümnendad, piiritundetult juues, pidutsedes ja olles viimaks oma elu parimas vormis. Ent nii kuis ütleb vanarahva vanasõna, "seal kus alkoholi, seal ka beebisid!", ei jää ka Bridget elumuutvatest üllatustest priiks.

Kui Sully ajal kippusid igihaljast härdameelsusest silmad sutike märjaks minema, siis Bridgeti ajal naermisest. Esimest hindan eelkõige seepärast, et ameerikalikule kiusatusele vaatamata jäetakse vint üle keeramata ning säilib mõistlik teemakäsitlus. Bridgetit aga justnimelt vastupidise eest. Ükskõik kumb neist filmivalikusse kandideerib, soovituskirja võin kirjutada mõlemale. 

Hinnang: Bridget Jones's Baby 8/10, Sully 7/10
Kolm ja pool saatuslikku minutit.




2 kommentaari:

  1. Eveli, võiksid kirjutada rohkem. Su kirjatükke alati meeldiv lugeda! Seega uueks aastaks soovin sulle tihedamat eksimist blogisaidile :)

    VastaKustuta
  2. Kena uut aastat, Tanel! :) 2016 oli elu ülehelikiire, aga küll 2017 tuleb rohkem kirjutamist. ;)

    VastaKustuta

© Eveli filmiblogi is powered by Blogger | Author: Eveli Pung (evelipung@gmail.com) | Template designed by Josh Peterson