Comments

september 18, 2012

SEBE täistunniekspresside filmivalik

Autor: | Aeg: september 18, 2012 | Kommentaarid (3) Eelmine postitus

Pole paha või mis?

3 kommentaari:

  1. Paar nägemata asja on seal, peaks vist sõitma minema :-).

    VastaKustuta
  2. Korraks tekkis põnev küsimus, et kas bussifirmal ikka on nende asjade näitamise jaoks luba olemas? Lisaks veel seda, et Avatar on pikem kui sõit Tartust Tallinnasse ja kui keegi minu vaateraadiuses veel kord In Time'i vaatama hakkab, siis ma lähen jube kurjaks.

    VastaKustuta
  3. Mul tekkis samuti too esimene küsimus. Aga loota on, et kui tegemist sellise suure firmaga, siis on ikka protseduurireegleid ja õigusakte ka järgitud. Samas muusikavalik oli nii random, et tundus nagu oleks see otse kellegi isiklikust ipodist ümber laetud...

    Seda Avatari "film on 3h ja sõit 2.5h" nalja olen ma vist juba pea kõikidele oma sõpradele rääkinud. :) In Time-i pärast aga väga muretsema ei pea, sest ekraanid on piisavalt väikesed ja iga sõitja peab võtma kaasa oma kõrvaklapid või siis saab 2 EUR-i eest bussijuhilt mingid suvalised noname klapid osta.

    Mind huvitab pigem see, kui tihti nad filmivalikut uuendavad. Praegu kodulehelt meelelahutuse kohta mingit spetsiifilist infot ei leidnud.

    VastaKustuta

© Eveli filmiblogi is powered by Blogger | Author: Eveli Pung (evelipung@gmail.com) | Template designed by Josh Peterson