Comments

märts 08, 2012

Chronicle (2012)

Autor: | Aeg: märts 08, 2012 | Kommentaarid (2) Eelmine postitus

Oscarite hooaeg on läbi ja kätte on jõudnud aeg vanu võlgu tasaarveldada. Kunagi veebruari alguse kanti käisin vaatamas sellist toredat käesoleva aasta sci-fikat nagu Chronicle. Ja tore see tõesti oli, ilma igasuguse irooniata.

Chronicle on found footage tüüpi filmi, mis räägib kolmest sõbrast, kes hakkavad peale müstilise kivimi näppimist endal supervõimeid avastama. Õnneks on üks lahedatest viguritest ka oskus kaamerat leviteerida ja tänu sellele saab võimalikuks filmida palju ägedamatest nurkadest kui klassikaline found footage seda lubaks.

Viitsimata sügavamalt analüüsida, tahaks lihtsalt filmitegijaid tänada. Aitäh, et lõpuks ometi on tehtud film, kus superherod ei pea oma vastavastatud võimetega kohe maailma päästma tõttama, vaid saavad lihtsalt mõnda aega lõbutseda. Filmis olevatel poistel oli lahe järk-järgult katsetada ja mul oli ütlemata tore seda kõike pealt vaadata.

Hinnang: 7/10
Laseb fantaasial ja paljudel muudel asjadel lennata.

2 kommentaari:

  1. Tere!

    Tahaksin teada, kas oleksid huvitatud külalispostitusest?

    VastaKustuta
  2. Hei! Kirjuta mulle ideest lähemalt aadressil evelipung@gmail.com.

    VastaKustuta

© Eveli filmiblogi is powered by Blogger | Author: Eveli Pung (evelipung@gmail.com) | Template designed by Josh Peterson