Comments

märts 20, 2012

21 Jump Street (2012)

Autor: | Aeg: märts 20, 2012 | Kommentaarid (2) Eelmine postitus

Väidetavalt tegi kunagi selline seebikas nagu 21 Jump Street kuulsaks kõigi lemmikmehe Johnny Deppi. Nüüd on vana idee kenasti täispikaks filmiks ümberkäideldud. Tõsi küll, ilma Depp'ita peaosas, aga sellest pole hullu midagi - tulevad nooremad peale, kes valmis kohe üle võtma.

Schmidt (Jonah Hill) ja Jenko (Channing Tatum) on kaks võrdlemisi noorusliku välimusega võmmi, kes suunatakse keskkooli salaoperatsioonile. Nende ülesanne on lihtne ja selge - ennast seltskonda sisse möllida ja kohaliku superhallutsinogeeni levitajad vahele võtta. Ilmselgelt pole nad kõige kirkamad kriidid ja kõik ei lähe nii plaanipäraselt kui võiks.

Drugs are bad, mkay. Aga see ei tähenda, et kogu narkotemaatika hilarious poleks olnud. Kuldseid nalju jätkus ning Hilli & Tatumi duo veab sündmused ilusti lõpuni välja. Film pakub kõvasti naerukohti, aga seda muidugi eeldusel, et vaataja on mõistuselt R reitingu tasemel. Kujutan ette, et nii mõnegi inimese roppuste ja rõveduste taluvuse (ja naljakaks pidamise) lävi on minu omast oluliselt madalam.

Kahjuks kehtis suures pildis seos, et naljakad kohad olid väga naljakad ja mittenaljakad kohad üsna igavad. Seetõttu on üsna keeruline mingit adekvaatset seisukohta võtta. Nagu oleks keegi 50 aasta vanust viskit Sprite-ga lahjendanud.

Hinnang: 6/10
Tahaks vaimustusest lakke hüpata, aga miskipärast ei saa hoogu võtta.

2 kommentaari:

  1. Ja mina veel tahtsin seda filmi vaatama minna :P! No, võibolla ikkagi lähen :)!

    VastaKustuta
  2. Ära tasub kindlasti vaadata, peab lihtsalt õiges meeleolus ja seltskonnas olema! :)

    VastaKustuta

© Eveli filmiblogi is powered by Blogger | Author: Eveli Pung (evelipung@gmail.com) | Template designed by Josh Peterson