Comments

oktoober 18, 2011

What's Your Number? (2011)

Autor: | Aeg: oktoober 18, 2011 | Lisa kommentaar (0) Eelmine postitus

Nunnu lugu Allyst (Anna Faris), kes on oma elu jooksul maganud 20 mehega. Ühel päeval otsustab ta inspireerituna tibiajakirja artiklist kõik oma ekspeikad üles otsida, et selgeks teha, kas mõni neist võis Mr. Right olla. Sealjuures on talle abiks karismaatiline naabripoiss Colin (Chris Evans), kes vastupidiselt Allyle ei taha pühendunud suhetest kuuldagi.

Kui paari kuu jooksul ei tule kinodesse paremat kandidaati, siis saab see film minu aasta standardseima komöödia auhinna. Puudusid roppused ja rõvedused nagu Bridesmaidsis, samas polnud tegemist täiesti ajutu ninnunännu PG-13 temaatikaga, mis kõik üle 13-aastased haigutama ajab. Kõike seda arvesse võttes oli film väga mõnus - sai samastuda, sai naerda, sai awwwwww teha ja üleüldse oli kuidagi mõnus flow, mis kihistama ja sõbrannadega kommenteerima võttis.

STOP.

Unustasin mainida, et antud filmi on mõtet vaadata ainult naistel! Tüdruk, kui sa ei taha, et su peika terve selle filmi aja sisimas nutaks, kuna temaatikad jäävad tema jaoks kaugeks, naiste loogika ajab aju horrorisse ja tegelikult tahaks ta üldse kõrvalsaalis Eliitkillereid vaadata, siis palun ära vea teda seda vaatama, eks?

Having said that, tegemist on suhteliselt hea chickflickiga. Võiksin oma pea anda selle eest, et iga saalis istuv naine hakkas oma sekspartnerite arvu filmi ajal kokku arvutama.

Esitatud hüpoteesid olid ka päris põnevad:
1. Kui sul on olnud üle 10,5 sekspartneri, siis on seda liiga palju.
2. Kui sul on olnud üle 20 sekspartneri ja ei ole nende seast leidnud õiget, siis jääd tõenäoliselt vanatüdrukuks.

Noh, millele sina nüüd mõtled, ah?

Igatahes, minu muljed olid üsnagi positiivsed. Plusspunktid veel selle eest, et Ally endiste peikade hulka kuulusid Joel McHale Communityst ja Chris Pratt Parks & Recreationist. Eraldi tooks välja ka selle, et antud filmis kõlasid ühed originaalsemad ja ilusamad pulmavanded, mida ma üle pika aja kuulnud olen.

Hinnang: 7/10
Väga eeskujulik chickflick. Mõnus!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

© Eveli filmiblogi is powered by Blogger | Author: Eveli Pung (evelipung@gmail.com) | Template designed by Josh Peterson