Comments

august 24, 2011

Crazy, Stupid, Love. (2011)

Autor: | Aeg: august 24, 2011 | Lisa kommentaar (0) Eelmine postitus

Rumal pöörane armastus on romantiline komöödia släsh draama, mille peategelaseks on pereisa Cal (Steve Carell). Cal ja Emily (Julianne Moore) on miljon aastat abielus olnud ning neil on kolm last, õigusteadust tudeeriv Hannah (Emma Stone), 13-aastane Robbie (Jonah Bobo) ja pisike Molly (Joey King). Kui Emily teatab ühel päeval, et soovib lahutust, visatakse Cal ootamatult vallaliste maailma, kus tema mentoriks hakkab naistemees Jacob (Ryan Gosling).

Film käsitleb erinevaid armastuslugusid - pikaajalist abielu, katsetusi üheöö- ja püsisuhete osas ja esimest armumist. Lugu on muhe ja eluline ning üle pika aja on tegemist komöödiaga, mida ei ole täiskasvanud inimestel piinlik vaadata. Naljad on naljakad ilma hea maitse piiri ületamata ja tegelased vaimukad ilma "mu-karakter-on-nii-eriline-ja-nii-kiiksuga" sündroomi põdemata.

Filmi põhiidee meeldis mulle samuti - kui armastad kedagi, siis pead ta eest võitlema. Ideaalne inspiratsioon kõigile, kes on kunagi liiga lihtsalt suhtest loobunud. Siinkohal soovitaks soojalt filmi vaadata mõne erapooletu isikuga. Mitte näiteks ekspeikaga. Which is exactly what I did.

Näitlejateparaad on fantastiliselt hästi valitud. Carell ja Moore on head. Gosling on super. Iga stseen Emma Stone-iga on puhas kuld. Bobo on hea. Toetavad näitlejad on head. Kevin Baconil on loll nägu, aga muidu on ka tema hea.

Tahaks nagu miskit ette heita, aga...ei tule ühtegi väga suurt vääratust meeldegi enam. Rumal pöörane armastus on tugev linateos, mida julgeksin soovitada mitte ainult noortele, vaid ka vanemale publikule.

Hinnang: 8/10
Südamlik ja muhe, pakub vaatamisrõõmu ka nõudlikumale filmisõbrale.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

© Eveli filmiblogi is powered by Blogger | Author: Eveli Pung (evelipung@gmail.com) | Template designed by Josh Peterson